tisdag 12 augusti 2014

SOMMAR

Det vat aldrig meningen med en bloggpause, men försvann in i färgdimman på något sätt och blev lite kvar där :) I alla fall så har sommaren gått galet fort!!! Fattar inte att det redan är en bit in i Augusti, jösses!!!!!!! 

Nu har vi dock gjort lite annat än att måla. Vi, eller mest jag målade intensivt de första veckorna. Och helskotta vad jag blev trött på allt maskerande kladdande och duttande. Erik fick ta de höga partierna och jag körde resten, typ. Tills jag tröttnade - vi har fortfarande de tre sovrummen kvar, och källaren som har varit ett svart biorum men som vi vill ha som gym. 

Men bestämde mig för att ta en pause, inspirationen försvann lite och faktum är att det fortfarande är lite tomt eftersom vi saknar både möbler och fondväggar. Har äntligen börjat känna mig lite inspirerad igen och ska tag i fondväggarna så fort mina stenciler kommer :) yep!




Har faktiskt njutit massor av sommaren och umgåtts med folk och haft trevligt :) En av sommarens höjdpunkter är som vanligt Elvisfesten!! En enorm park med Elvis immitatörer som sjunger riktigt bra :) Skitkul helt enkelt!



Sen har vi ju haft Sverigebesök i två veckor av toppinglan Anna! Tyvärr åkte hon hem i dag, och upptäckt just att detta var den enda bilden jag tog av henne hahahaha, vilken miss!!!!

Hon hade med sig 100 kg lakrits typ - lakrits har ju två fantastiskt hälsobringande egenskaper, höjer blodtrycket och är laxerande hahahah :)



... så nu har Erik semester och vi hoppas komma mer i ordning! Älskar huset, men känns inte som vi bor här på riktigt än, så nu lägger vi på en spurt! Mer inredning helt enkelt!