måndag 10 mars 2014

Hello March

Japp livet fortsätter att ha sin gilla gång i sydöstra Michigan :) Mars är här, sedan en tid tillbaka , och temperaturerna börjar sakta närma sig noll strecket även om det inte direkt känns som vår än så börjar istiden ta slut :) 

Det rullar väl på sakta men säkert, har skärpt mat och träningsvanor ett snäpp - yey :) Känns bra faktiskt! 

Husletandet ... ja, det går väl sakta framåt ;) Kollade tre "open houses" i går :) Två var okay även om de var långt i från perfekta ... det ena kändes bara lite för tråkigt ,,, och något störde mig med planlösningen. Det andra låg på en gata med bara fula hus ... och det sägs att om man har det finaste huset på gatan så är det dags att byta område ;) ,,, 

Det tredje huset är nog det intressantas hittills ,,, och när vi gick därifrån var jag full i skratt och Erik ville bara glömma upplevelsen. Huset låg i ett supertrevlig område och var fint och välvårdat utifrån. Inuti var det bara totalt omodernt, ofrächt och en planlösning som någon i koma kommit på ;) och sen låtit en blind snickare bygga ... Övervåningen hade heltäckningmattor i olika färger, mäklaren lät stolt när hon sa att det var orginal mattor från 40 talet ,,, nej förlåt, 60 taltet ... ja för under de 20 åren hände stordåd i heltäckningsmattsindustrin ;)  Men om man kände för att ändra något som fick man 1000 dollar som plåster på såren för att byta de gamla mattorna. Jag var ju tvungen och vara lite lustigt och påpeka att jag inte tänkte ändra ett dugg, allt var ju perfekt som det var :) 
Speciellt det väldigt speciella förvaringsutrymmet som gick att nå om man flyttade bort kläderna i en garderob. Där bakom fanns nämligen en dörr som var hälften så hög som en vanlig dörr ( var bara tvungen att fråga varför dörren var mer som en lucka;) ... och bakom luckan fanns ett gigantiskt rum där det stod kartonger staplade ( - perfekt för att stänga in ev framtida olydiga barn i). Intressant!! Nästan lika intressant som varför det var olika högt i tak i det otroligt avlånga vardagsrummet. Och varför källaren lukade som den gjorde vill jag inte ens veta!
... så vi fortsätter leta, och vi kan börja närma oss ett beslut i en prisklass och område som faktiskt känns bra :)  

Bild från Februari, men vem ser skillnaden liksom ;) ? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar