tisdag 3 juni 2014

Karin på besök!

 Eriks tvillingsyster Karin kom och hälsade på oss förra veckan och åkte hem i går morse. Hon, bebis och pojkvän är just nu sedan ett par månader stationerade i Alabama (de bor i Sverige annars) där pojkvännen gör en del av sin utbildning till helikopterpilot. I alla fall kom Karin och baby Dante över till Michigan!


Det blev en tur till Ann Arbor så klart och lunch på Zingermans :) Lite extra roligt att mina skjorts hade en dm lång reva över ena skinkan ,,, undrar hur länge jag gått runt med den hahahaha ;)




Karin och en tre månaders Dante :) Sötare och snällare bebis får man leta efter! 


Erik, Dante och jag. Erik har fått mer färg än vi andra eftersom Karin även tog med värmen från Alabama. Eller så kan det vara efter springturen i skogen i 30 C där Karin sprang i från mig hahahaha ;)   Erik hängde på:) 



Vi åkte även till Greenfield Village som är en by med bilar, hantverk och affärer mm från 1800 talet. Det var jättestort och massor att se! Riktigt trevligt :) 



Vi hann även gå ut en sväng med KiDahn och Jacob i downtown Ann Arbor. Vi kom på sen att det kanske var lite väl ambitöst att ta med bebis dit med tanke på ljudnivå och hur packat med folk det var.
Men det gick riktigt bra endå som tur är :) 



Drog även med Karin och Dante på promenad i området vi köpt hus :) 


Tvillingarna och Henry Ford i bakgrunden. Greenfield Village är en del av Henry Ford museet i Dearborn. 


Kan ju informera om det är någon som inte tror att det går bra att ha småbarn i sportbil :) Det går alldeles ypperligt, och till och med barnvagnen gick in i bakluckan utan problem ;) ... vilket var väldigt tacksamt eftersom ACn på Exploren lade av. 



2 kommentarer: