måndag 2 juni 2014

Sneak a peek

Här är alltså huset vi köpt :) Fotat av moi för några dagar sedan :) ... och det första fotot vi har av huset där snön är borta eftersom hela husköptet har tagit galet lång tid på grund av banken - rekomenderar inte Chase, utan ska ni köpa hus så vänd er till en mindre bank där de inte har så mycket konstiga handläggningsrutiner. 

I alla fall så är huset en quad level, vilket innebär fyra våningar, eller halva våningar, planlösningen är helt jäkla fantastiskt :) Vi har tre sovrum, två vardagsrum med två öppna spisar, källare och 2 1/2 bils garage, väldigt öppen planlösning :)  Huset har jättehögt snedtak överallt med takfönster  (även i badrummen :). Området ligger utanför Ann Arbors centrumkärna, vi valde att få sämre läge men bättre hus, hey, alla kör endå överallt :) i området är alla hus väldigt snarlika och det finns en del gemensamma gräsplättar osv... Husen är inspirerade av europeisk arkitektur och är inte typiskt amerikanska :) 

Fler bilder kommer då vi flyttar om två och en halv vecka. Anledningen till att det dröjer är att vi har lovat att hyra tillbaka till de förra ägarna tills skolsäsongen är över :) 


9 kommentarer:

  1. Svar
    1. Tack! ... som sagt tror tanken är att det ska vara inspirerad av europeisk arkitektur ;)

      Radera
  2. Superfint! :) Planlösningen låter fantastisk - att ha det öppet och luftigt samt högt i tak är ju det bästa! Grattis igen! Ska bli jättekul att läsa ( hoppas jag i alla fall ) om inflyttning och inredning!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. JA, det känns så jäkla bra så du anar inte :) Japp, kommer kanske göra om detta till inredningsblogg hahaha!
      Kram!

      Radera
  3. Åh, ser jättefint ut och det låter härligt med öppen planlösning!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, älskar öppen planlösnig och högt i tak, kan inte bli bättre :)

      Radera
  4. Så otroligt fint hus! Och så rymligt det kommer bli. Mycket plats för barn ;)

    SvaraRadera
  5. Gud så fint hus :)
    Roligt att hitta hit också då jag älskar att läsa utlands svenska bloggar :)

    SvaraRadera