fredag 27 september 2013

Finaste

Min snygge make som poserar i ett förkläde med katter på ;) En födelsedagspresent från hans föräldrar när han fyllde år i Måndags :) 

I dag är det dessutom hans sista dag på U of M - time to move on!



4 kommentarer:

  1. Haha, klockrent!
    Men vilket fint hus ni har!!! vedspis också? Jag längtar tills jag kan flytta någonstans och liksom bo, inreda och veta att jag ska stanna där ett tag. Är så less på att inte ha något riktigt fast om man säger så.

    Vad ska maken göra sedan? Är jobb redan fixat och så?

    Förresten, på min blogg kan du välja att se om du får svar på kommentar eller måste du tillbaka till sidan för att se om du fått svar? svårt att veta liksom :)

    SvaraRadera
  2. Visst gör han sig bra i förkläde :) Erik börjar jobba på Ford i Okt, han fick sitt drömjobb :)

    Tack!! Hehehe, "huset" är ett lägenhetskomplex som vi skrev på bara några dagar innan vi flyttade in :) Det är tillfälligt tills vi kan köpa hus, men det är klart det det finaste komplexet jag sett och den finaste lägenheten vi haft sen vi flyttade till USA :)
    Vet känslan att inte veta ;) ... och ja, jag har också hela tiden funderat på hur mycket man ska inreda och hur mycket pengar man ska lägga på inredningen när man inte vet :) Men jag tycker det e superkul med inredning och har hittat en hel del billga sätt att inreda på :) Hoppas du får klarhet så du kan slå dig ner någonstans!! Bor du kvar i din "dry cabin" ? Den var ju riktigt mysig :)

    Vet inte om blogspot har samma funktion som din blogg, det är ju smidigt - ska kolla upp det :)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp bor fortfarande i samma dry cabin :) men utan W och Olive :( fast jag har ju Tycho fortfarande så lite sällskap har jag. Ville absolut inte flytta från stugan, så jag får gott pröjsa lite mera och ändå ha två våningar för mig själv. :)

      Radera