måndag 3 februari 2014

Helgen

Lördagen åkte vi in i Ann Arbor, grått, blött och isigt :) Vi skulle hämta lite post ;) Har ju inte gjort eftersändning och de nya hyresgästerna som  bor i radhuset där vi bodde är så snälla så de mailar oss när det kommer post till oss, sen lägger de ut de i brevlådan så vi kan hämta :) Nu var det lite papper som är bra att ha inför deklaratione som kommit till den av oss som är slarvig nog att inte ändra adress hahaha. 


 

Erik passade på att klippa sig och vi hade spanat på ett hus som vi kollade närmare på , tyvärr bara utvändigt, ej huset på bilden hahaha.



Söndagen satt vi barnvakt hela dagen åt grannens tvååring :) Jag gick dit på morgonen medan Erik fortfarande låg och sov. Fick instruktioner om att vi kunde måla om vi ville. Då lade man alltså ut papper på köksgolvet och målade med färg som var lätt att tvätta bort om den kom på golv osv. Blev endå lite nervös när ungen doppade händerna i färgen och skakade de så hela köket blev grönt. Sen trampade han i färgen och hann ta tag i saker hahaha. Det var färg överallt, hade ingen aning om hur fort kladd sprider sig ;) ... dagen avslutades med pizza, och Superbowl :) ... eller ja, jag stod ut med två tredjedelar av matchen, både den och reklamen var totalt värdelös i år. Men det är ju maten och sällskapet som räknas ! 

6 kommentarer:

  1. Åh, då missade du ju Budweisers reklam? http://www.youtube.com/watch?v=uQB7QRyF4p4 Helt fantastiskt gullig ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för länken, ja den missade jag! D
      en var verkligen helt bedårande, gud vad söt :)!!

      Radera
  2. Hahaha. Vi har också målat med sådan fingerfärg hemma. Det går ju bort från väggar och kläder men det är ju någon som får städa bort det. Lyckades hålla Lilja inom en viss ram i alla fall när vi målade.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp den gick bort ganska lätt :) ... däremot kladdade den lika mycket som vanlig färg hahaha!

      ... våra grannar är ju Eriks fd arbetskompis. Och de har haft en del sjukom och dödsfall i familjen och behövt åka iväg... så vi har hoppat in lite när deras nanny inte kunnat. Det är bara roligt att kunna hjälpa till :) .. och ingen av de har famij i närheten så de uppskattar det verkligen.

      Radera
    2. Ahh vad gulligt av er! Kan tänka att det verkligen är uppskattat.

      Radera
  3. Vad snälla ni är som sitter barnvakt förresten :)

    SvaraRadera