måndag 7 oktober 2013

... and back in Michigan

Vi kom hem klockan 23 på kvällen igår efter en tolv timmars bilresa från Kansas City!! Resan gick faktiskt över förväntan, mycket tack vara att vi lyssnade på en del NPR program och sommarprat :) 


                                 

Det blev en natt i Springfield Illinois. Anledningen till att vi stannade där var att den låg på vägen mellan Chicago och Kansas City och att det var en liten stad man normalt aldrig skulle besöka om man inte vore på roadtrip. Staden är mest känd som Illinois "huvudstad" fast staden är mycket mindre än Chicago. Och ännu mer känd för att president Lincoln levde här och även ligger begravd i Springfield. Något som man kanske inte vet att är staden skulle ha mest brott per capita i hela USA, hahaha, osäkert om det stämde. Vi tog en förmiddag och strosade runt the Capital Buildning och besökte Lincolns grav. Det fanns gott om statyer av Lincoln ;) 



Efter att ha åkt igenom timmar av landsbygd i Illinois och Missouri, där de flesta hade på sig snickarbyxor och hade en festlig dialekt så kom vi fram till Kansas City som vasr målet för resan! Kansas City ligger både i Missouri och Kansas och är en hyfsat stor stad. Målet var KiDahns och Jacobs bröllop!! Jättefint orgasniserat och trevligt var det :)



Två nätter stannade vi innan vi drog oss tillbaka till Michigan i går kväll. En VÄLDIGT lyckad roadtrip har vi haft! 

8 kommentarer:

  1. Vilka snyggingar! Kul med en roadtrip. Känns alltid att man får så mycket tid med varandra när man kör bil. Tid till och prata och bara checka in hur den andra har det. Och kul att få gå på bröllop så klart! :) Hoppas din vecka blir fin! Kram.

    SvaraRadera
  2. Åh, jag älskar road trips! Ser ut som att ni haft en bra resa :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är kul att bara ta bilen och dra iväg ;)

      Radera
  3. Ni är jättefina ihop :)
    Kul att få se lite mer av USA, det är ju så himla stort.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack!! Ja USA är helt galet stort. Och den större delen är glest befolkad bestående av landsbygd!! Man kan åka rätt långt utan att se bebyggelse eller ha mobiltäckning ;)

      Radera
  4. Vad kul med roadtrip. Har alltid velat göra det. Och, vad fina ni är:)

    SvaraRadera