torsdag 31 oktober 2013

Halloween/Just what I needed

Spenderade kvällen hemma hos en viking med att kolla in massa utklädda människor komma och och knacka på dörren :) Vi var ett glatt gäng som turades om att ge ut godis, det enda kravet var att de som kanckade på skulle säga "trick or treat" och "thank you" efter att de fått godis. Det var väldigt många som bara knackade på och stod och stirrade ?! Skoj var det i alla fall och mat i form av ögonglober och avhuggna fingrar hahaha!



Mysigt med med pumpor! Det blev aldrig av att vi karvade våran, tyckte för synd om den, den håller längre om den är hel - jag vet, jag är knäpp! Skönt att åka in till Ann Arbor och bara hänga med trevligt folk, äta gott och spana in kostymer! 



4 kommentarer:

  1. Låter som en mysig kväll. Vad gjorde ni när vissa trick or treaters inte mötte era krav :)?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då skällde vi ut de efter noter hahaha, nääää det gjore vi inte :) Vi bara påminde de om att det gick att säga "thank you och trick or treat" Och vi var väldigt trevliga mot alla som kom, vilket var en hel del!! Känns bara lite konstigt att folk står utanför dörren och drar fram sina godiskorgar utan att säga ett endaste ord ... Blir lite mer artigt och trevligt om man pratar ;)

      Radera
    2. Haha jag vet precis hur det är. Förra året så fick vi en hel del barn som kom och trick or treatade och många av de höll bara fram sina korgar utan att säga ett ord :)

      Radera
    3. Lite hyfs skadara inte ;) Annars tycker jag generellt amerikanska barn är mer väluppfostrade än svenska ;)

      Radera